Нова година, нов скандал! Във Facebook се развихри словесна битка между

...
Нова година, нов скандал! Във Facebook се развихри словесна битка между
Коментари Харесай

Нова година, нов скандал! Култови участници от Биг Брадър се хванаха за гушите

Нова година, нов скандал! Във Фейсбук се развихри словесна борба сред Панайот и Найден от Биг Брадър.

Пацо, който стана известен и много поради свалките си с Пеньо, който мислеше за жена първоначално, постна свое видео от Vbox7, в което си прави кола маска дружно с Коцето. Припомняме, че Пацо и Константин бяха приятелки в предишното и обикаляха по участия дружно.

В мненията към поста се включи Найден със следното изречение: " Пацо, а аз те вземах за най-хубавия ми другар от Биг Брадъра... само че очевидно съм се лъгал.... ;-( ", написа Нед, а Пацо му дава отговор: " Аз съм ти другар и те почитам. Ти ми коментираш всяка обява, само че все гледаш да ме наредиш и провокираш. Аз в никакъв случай не съм коментирал твои изявления и постове. Само да ти кажа, че ти стартира първи, аз единствено ти отвърнах. Като тръгваш с рогата, би трябвало да очакваш и теб някой да те набоде с някой рог ", написа " Телеграф ". 

Това отприщи пикантен онлайн скандал и замяна на грозни и обидни реплики. Пацо даже назова Нед " презрян комплексар ", бил озлобен, пропуснат и никой не го бил канел за излъчвания. " Разбирам те и те боли, че теб те няма на никое място и няма да те има. Стана за смях пред всички хора довечера... жаден за внимание ", написа Пацо, а Нед му дава отговор, че ще го изтрие от приятелите си във Facebook. " Гроши и Лестер са ми доста по-готини и положителни другари в сравнение с ти, селтако!!! ", дава отговор троснато Найден. 

Не излиза наяве от какво повече са предизвикани Пацо и Нед, само че прозира, че двамата търсят повече внимание. Вероятно става въпрос за фиктивен скандал, само че момчета един съвет - учете се от естрадните величия, които през 2022 година демонстрираха на родния шоубизнес по какъв начин се вършат същински звездни скандали
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР